HTML

Miről van szó?

logo_nnovi2.jpg

Eszterlánc Alapítvány
2085 Pilisvörösvár,
Széchenyi u. 5.
legyensoszobank@gmail.com
Tel.: 0626 530 337
Facebook: Széchenyi úti Ovisok


A pilisvörösvári Német Nemzetiségi Óvoda Széchenyi úti tagóvodájának
apraja-nagyja azon fáradozott 2012/13-as tanév első félévében, hogy
szülői és támogatói összefogással megépülhessen az óvoda sószobája.

Sok kicsi sokra megy!

szamlalo_vege.png

2012.12.21. 16:52 GondolkodjMami

Számvetés a nagy munkák közepette

Az év utolsó óvodai napján úgy gondoltuk, hogy ideje egy kis számvetést készítenünk arról, hogy sószobánk épülése jelenleg milyen fázisban tart.

Mielőtt számszerű beszámolóba kezdenénk, mindenekelőtt el kell mondanunk, hogy példaértékű az az összefogás, amit a szeptember végi szülői értekezlet óta tapasztalunk! Most már bevallhatjuk: az ötlet kipattanásakor még úgy gondoltuk, hogy az építkezést majd május-június folyamán tudjuk majd megkezdeni, mivel reálisan számítva addigra terveztük, hogy sikerül előteremtenünk rá a fedezetet. A számtalan segítségnek köszönhetően azonban fantasztikus dolog történt:
3 hónap alatt összegyűlt minden fedezet, mely a Széchenyi úti Óvoda sószobájának megépüléséhez szükséges! A sok kicsi sokra ment: mindenki csak annyival járult hozzá a kezdeményezéshez, amennyivel tudott: rengeteg 1000 forintos sótéglajegy talált gazdára, a környékbeli cégek is példamutató anyagi támogatásról tettek bizonyságot! Érkezett a folyószámlánkra is számtalan utalás, de hatalmas dolog a tárgyi felajánlások sora is. De a lehetőségek itt még koránt sem fogytak ki: sült alma, krumpli és sütőtök sült értünk a városi adventi vásáron és szorgos kezek barkácsoltak nekünk csudaszép kézműves termékeket az óvodai karácsonyi vásárra. Másfél hónapig ha sportoltunk, akkor is a téglákért ugrálhattunk! És az őszi jótékonysági vásárunk bizonyítja: ami másnak már csak kacat vagy felesleges dolog, abból az óvodának több mint 100.000 forintos bevétele származott!

Mára elmondhatjuk, hogy a több mint 670.000 forintos anyagi támogatáson felül immár minden anyagszükséglet is rendelkezésünkre áll. A lelkes mester apukák is sürögnek-forognak már a szoba környékén, így immár semmi akadálya nincs, hogy az újév elején gyönyörű sószobát varázsoljunk a hajdani dolgozói öltözőből. Mostanra elkészült az álmennyezet és a villanyszerelés, hamarosan kezdődhet tehát a falazás.

Minden Kedves Olvasónknak, Támogatónknak és Szurkolónknak, Kicsiknek és Nagyoknak áldott, békés és boldog karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánunk!

dec_vegenk.jpg

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://legyensoszobank.blog.hu/api/trackback/id/tr1004976487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása